Menu

Menu e përgatitur nga Shefi ynë i kuzhinës Marco Cappelletti është një kombinim i veçantë dhe special shijesh, i bazuar në produktet më të shëndetshme.

Menu në ABA 21 ndryshon shpesh me ndryshimet e sezoneve. Ne e bëjmë këtë për të mundësuar eksperienca të reja shijimi për klientet e restorantit tonë.

Cilësia dhe shërbimi janë fjalët kyçe të një filozofie që ne të gjithë së bashku kemi për ruajtjen e standardit të lartë në këtë lloj shërbimi.

Rezervoni