Ju mund të regjistroheni në listën tonë të kontakteve, me qëllim njoftimin mbi shërbimet dhe risitë më të fundit në Restorantin tonë, si dhe për të marrë ofertën tonë për evente dhe ditë të shënuara gjatë vitit si Mbrëmja e Fundvitit, Mbrëmja e Krishtlindjeve etj.

* ABA 21 garanton ruajtjen e privatësisë së të dhënave tuaja. (Ju lutemi të lexoni Kushtet e Përdorimit dhe Politikat e Privatësisë )

Kontakt

  • Adresa: Rr. “Papa Gjon Pali II”, ABA Business Center, Kati 21, Tiranë, Shqipëri
  • Tel: +355 4 450 1717
  • Fax: +355 4 224 8312
  • Cel: +355 69 40 37 054
  • Email: twentyfirst@ababusinesscenter.al
  • Forma e kontaktit